BejelentésEladó családi ház

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Érd központjában 340-nöl örökpanorámás telken, 120 nm- es alapterületű, 2 szintes családi ház, igény szerint alakítható, akár két generáció számára is. Főútvonalhoz közel, mégis csendes mellékutcában épült 10 évvel ezelőtt. Iskola, óvoda, vasútállomás, buszjárat 5 percre gyalog elérhető. A sportok kedvelőinek az utcában teniszpálya és női fitnesz terem , a szépülni vágyóknak, kozmetika található. Pár perc sétára Érd neves cukrászdája.


A ház tágas terekkel , világos szobákkal rendelkezik. Az örök panoráma a 25 négyzetméteres hátsó teraszon ill. a garázs tetején lévő 36 négyzetméteres teraszon élvezhető. A garázs alatt szintén 36 m2-es összkomfortos lakrész található, mely nagyszülőknek ideális lehet.


Az alsó szinten 28 m2 konyha-étkező egyben, majd boltívvel kapcsolódó 25 m2-es nappali található, amiből egy hálószoba és fürdőszoba nyílik. A teraszra a nappaliból és a konyhából is ki lehet menni.


Az emeletre a nappaliból vezet fel a lépcső, az itt található szintén 25 m2-es helyiségbe, mely nappalinak esetleg átalakítva konyhának, étkezőnek is megfelelő lehet. Innen két szoba nyílik. A fürdőszoba helye megvan, de az befejezésre vár.


A ház alatt boltíves szuterén található, melyből kis fantáziával hangulatos borospince vagy szórakozó helyiség kialakítható.


A nyílászárók cseréje szükséges, kapu, külső színezés, igény szerint kertépítés, szintén az új tulajdonos feladata volna. A ráfordítandó összeg duplán megtérül, mivel Érd egyik legdrágább részén található.2009 március


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!